Print
шаблоны сайтов
Бесплатные dle шаблоны.
Качайте шаблоны dle бесплатно с сайта.

 

a-Institutii publice - cultura,ocrotirea sanatatii ect.
Primaria comunei Balteni este asezata in satul de resedinta si are un numar de 10 angajati iar in sediul vechii primarii se afla biblioteca comunei Balteni cu un singur angajat ce are in dotare un numar de aproximativ 7500 volume.
Postul de politie Balteni are un numar de 2 angajati.
Dispensarul uman se afla la satul de resedinta a comunei si este deservit de un medic de familie si un asistent medical.
Dispensar veterinar nu exista insa urmeaza a fi concesionata cladirea in constructie de catre medicul veterinar.
Pe raza comunei noastre avem un numar de 3 scoli din care una cu clasele I-VIII si doua cu clasele I-IV si doua gradinite in satele Balteni, Balteni Deal si Chetresti. Incepind cu anul scolar 2010-2011 scoala cu cls I-IV Chetresti a fost inchisa.
Cele doua biserici existene in comuna sunt in satele Balteni Deal si Chetresti iar in satul Balteni se afla in constructie o biserica noua
b-Retele de utilitati, apa, canalizare,electrice,gaze ect
In raza de competenta nu avem retea de canalizare si gaze, insa suntem in faza avansata de finalizare a proiectului de alimentare cu apa in satele Balteni si Balteni Deal.
Comuna Balteni este electrificata cu exceptia a unui numar de 22 locuinte care nu sunt electrificate.
c-Locuri de adunare si cazare a populatiei in situatii de urgenta-tabere de sinistrati.
In cazul unor inundatii sau alte fenomene deosebite, sinistratii pot fi cazati la subsolul magazinului din satul Balteni care are o capacitate de 300 locuri si la Societatea agricola Balteni care are la parter o capacitate de 100 locuri.

раскрутка сайтов в Санкт-Петербурге.
Бесплатные joomla шаблоны.
фильмы онлайн в hd качестве.